inschrijvingen

Wanneer je je kind wil inschrijven voor 2024-2025, moet het eerst tussen 27 februari en 19 maart aangemeld worden via ‘Meld je aan’. Voor de instapklas (2022) hebben we 50 vrije plaatsen.
Voor meer info of voor een schoolbezoek, klik hier.

Dinsdag 17 mei gingen onze kleuters op schoolreis naar Grobbendonk. Om 8.45u stonden 4 bussen klaar om de 180 kleuters, alle kleuterjuffen en nog een aantal extra begeleiders op te halen. Dat het een leuke dag zou worden, stond in de sterren geschreven: het was schitterend weer en in speeltuin De Kloek kunnen kleuters zowel binnen als buiten hun hartje ophalen. Het werd nog leuker met de lekkere frietjes met kip- of visnuggets die 's middags geserveerd werden. Moe maar voldaan werden - sommigen wakker maar de meesten al slapend - veilig terug naar school gebracht. Er bestaat geen twijfel over: het was  een echte TOPdag voor al onze kleuters. Dankjewel aan alle begeleiders voor de goede zorgen😇.

Mededelingen

Onze nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd naar alle ouders. Ontvangt u deze ook graag volg dan deze link.

Uw kind zit op onze school en u heeft geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk eens in uw spam box. Misschien beschikken wij niet over uw e-mail adres of zit er een foutief adres in onze bestanden. Stuur een mailtje naar en we brengen het in orde. Vermeld a.u.b. de naam en de klas van uw kind zodat we uw gegevens gemakkelijk kunnen terugvinden.

 

Stuur een bericht

Contactgegevens

Ga naar boven