Dank je wel ouderraad voor het prachtige podium :-)

inschrijvingen

Broers en zussen van reeds ingeschreven kinderen kunnen aangemeld worden vanaf donderdag 14 januari 2021 van 9.30u. tot en met vrijdag 29 januari 2021 tot 17.00u.
Omwille van de coronamaatregelen mogen we dit jaar geen kijkdag met groepsbezoeken organiseren. Om iedereen de kans te geven een bezoek te brengen, vragen we tijdig contact op te nemen zodat we een afspraak kunnen plannen. U neemt daarvoor best telefonisch contact op met ons secretariaat op nummer 03 645 61 67.

 

Mededelingen

De maandbrief van januari-februari staat online. Kijk onder downloads - maandbrief of gebruik deze directe link. Als U graag onze maandbrief automatisch per e-mail ontvangt, volg dan deze link en schrijf u in (vergeet niet het vakje 'maandbrief' aan te vinken).

Uw kind zit op onze school en u heeft geen maandbrief ontvangen? Misschien beschikken wij niet over uw e-mail adres of zit er een foutief adres in onze bestanden. Stuur een mailtje naar en we brengen het in orde. Vermeld a.u.b. in uw mailtje de naam en de klas van uw kind zodat we uw gegevens gemakkelijk kunnen terugvinden.

Veel leesplezier!

 

Stuur een bericht

Contactgegevens

 

Ga naar boven