Beste leerlingen en ouders,

Het einde van het schooljaar is aangebroken en de zomer staat voor de deur! Het is een moment om terug te kijken op alle prestaties, groei en leermomenten van het afgelopen jaar. Jullie inzet en doorzettingsvermogen hebben ons allen trots gemaakt.

Nu is het tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Neem de tijd om te ontspannen, nieuwe avonturen te beleven en op te laden voor het komende schooljaar. We hopen dat jullie een geweldige zomer hebben vol plezier, rust en mooie herinneringen.

Bedankt voor jullie harde werk en betrokkenheid dit schooljaar. We kijken ernaar uit om jullie na de zomer weer te zien, klaar voor een nieuw hoofdstuk vol kansen en uitdagingen.

Fijne zomer!

Met vriendelijke groeten,
Het schoolteam

Rapport
Geert De Kockere en Nelleke Verhoeff

Aan het eind
krijg je een rapport.
Met punten erop.
Veel of weinig.
Dat is maar voor even,
dat is maar voor de sport.

Maar wie je was,
in die school, in die klas,
wat je kreeg
en zelf hebt gegeven,
dat is voor de rest
van je leven.

Op zaterdag 27 april 2024 organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ons schoolfeest.
Via deze link kan u inschrijven voor de BBQ en/of speelkaarten bestellen.

Tot dan!
Het schoolteam

Alvast bedankt!

Schoolfeest 2024

onze school bezoeken

inschrijvingen.jpg

De voorrangsperiode voor het aanmelden van broers en zussen van reeds ingeschreven kinderen start woensdag 17/01/'24 om 9.30 u. en eindigt op vrijdag 02/02/'24 om 17.00 u. Alle broers en zussen die geboren zijn in 2022 (of vroeger) kunnen aangemeld worden. Nadat uw kind is aangemeld, kan het ingeschreven worden vanaf 27/02 t/m 19/03. Kinderen die nu reeds in onze school zijn ingeschreven, blijven automatisch ingeschreven. Ook kleuters die uit onze kleuterschool doorstromen naar ons eerste leerjaar blijven automatisch ingeschreven.

De aanmeldperiode voor reguliere kinderen (= niet broers en zussen) start op 27/02/'24 en eindigt op 19/03/'24. Op 19/04/'24 wordt u ervan verwittigd of uw kind al dan niet kan ingeschreven worden.

Om je kind aan te melden, klik hier https://meldjeaan.antwerpen.be/
Brengt u graag een bezoekje aan onze school? Dat kan op de kijkdag van 30 januari of na afspraak. Contacteer daarvoor ons secretariaat op nummer 03 645 61 67.

Klik hier voor een kennismakingsvideo of geniet van foto's van klasactiviteiten onder 'Onze klassen'.

Beste ouders,

Welkom op onze website.

Onze school bestaat uit een kleuter- en een lagere school met in totaal een 400-tal kinderen. Van elke leeftijd hebben we 2 klasgroepen.
Brengt u ons graag een bezoek? D
at kan na afspraak in de periode tussen 31 januari en 20 maart. Neem hiervoor contact op met ons secretariaat op nummer 03 645 61 67.
Ondertussen kan u alvast het filmpje bekijken. Onder het item 'onze klassen' (bovenaan de hoofdpagina) staan foto's van klasactiviteiten van de kleuters en leerlingen van de lagere school. Houdt u meer van bewegende beelden, ga dan naar ons YouTube kanaal.

Maandag 4 december was het een reuzeleuke dag op Sint-Jozef.
Om 8.30 u. stonden we met alle kleuters, leerlingen, leerkrachten in een erehaag te wachten op de komst van de grote kindervriend. Anders dan andere jaren kwam de Sint met zijn Pieten dit jaar langs de Schoutlaan.  Nog voor we de Sint zagen, hoorden we in de verte ... tromgeroffel?  De spanning steeg en reikhalzend keek iedereen uit naar een glimp van de mijter en de kleurrijke pietenmutsen.  Eindelijk was het dan zover.  Onder begeleiding van enkele juffen die het beste van zichzelf gaven op de trommels werd de Sint feestelijk onthaald.  Niet alleen de Sint werd feestelijk onthaald, ook voor juf Annelies was het een speciale dag, want zij vierde haar verjaardag.  De Pieten strooiden dan ook rijkelijk met snoepjes. 
Na het ontvangst op de speelplaats bracht de Sint nog een bezoek aan de kleuters.  Zij gingen op zoek naar de schoenen van de Sint die verstopt waren door de Pieten. Ook bracht de Sint natuurlijk nog een bezoekje aan de klassen van lagere school.

Het was ook dit jaar weer een reuzefijne dag.  Dank je wel Sint en Pieten voor jullie bezoek aan onze school. We zien jullie volgend jaar graag terug.

Welkom op Sint-jozef! Wil je onze school beter leren kennen, bekijk dan ons filmpje.

Meer foto's vindt u ook bovenaan in het menu bij 'onze klassen', 'algemeen', 'foto's', 'onze school', of klik hier. Meer filmpjes vindt u onderaan deze pagina bij 'nuttige links', 'ons youtube kanaal', klik in het menu bovenaan op 'video's', of klik hier.

U kan ook steeds contact opnemen met onze school op nummer 03 645 61 67.

Woensdag 25 oktober organiseerden we voor de 2de keer het grootouderfeest. De hele voormiddag konden de kleuters en hun grootouders genieten van elkaars gezelschap. Doorheen de hele kleuterschool, op de speelplaatsen, in de refters en in de turnzaal waren er allerlei spelactiviteiten voorzien. Volledig vrijblijvend konden zowel de grootouders als de kleuters kiezen of -en aan welke activiteiten- ze wilden deelnemen.

Alhoewel het weer niet echt mee zat, was het toch een leuke voormiddag en dus voor herhaling vatbaar! Dank aan alle aanwezigen voor de fijne sfeer en de talloze complimenten voor onze kleuterleerkrachten voor de schitterende organisatie! Ook een bijzondere dank aan alle vrijwilligers die de handen uit de mouwen staken om deze voormiddag te doen slagen.

Samen met hun leerkrachten vertrokken de jongens en meisjes van 3 en 4 deze ochtend met de bus richting Malle. Daar aangekomen werden ze enthousiast onthaald door het team van het talentencentrum dat voor hen een goed gevuld programma heeft voorzien voor de volgende 3 dagen. Dit met slechts 1 doel: het verkennen en ontdekken van de talenten, interesses en mogelijkheden van de leerlingen. Tot en met vrijdag zullen ze getrakteerd worden op workshops die hun krachten in de kijker zetten: muziekkracht, zelfkracht, samenkracht,... Ze krijgen ook de mogelijkheid om met bijzondere materialen te werken zoals de programmeerbare robot en de machines in de techniekruimte. Voor en na de activiteiten kunnen ze zich uitleven in het grote speelbos en mogen ze ook aan de slag met leuke uitleenkoffers vol gezelschapsspellen.

Kortom, het zullen naast 3 leerrijke ook plezierige dagen worden met voor ieder wat wils.

Algemeen

Ga naar boven