road_construction.jpg

In de tweede helft januari 2022 start men met de heraanleg van de Hoogpadlaan en Oudebaan. Maandag 11 oktober starten al voorbereidende nutswerken. Zowel de nutswerken als de uiteindelijk heraanleg hebben uiteraard gevolgen voor de bereikbaarheid van de school. Fietsers en voetgangers kunnen steeds voorbij de werken.

 

 

Het was geleden van februari 2020 dat onze ouderraad een activiteit mocht organiseren op school. De maandelijkse traktatie met fruit voor de leerlingen en de leerkrachten was vandaag de eerste activiteit sinds de start van de coronapandemie. Nadat de ouders het fruit hadden gewassen en verdeeld in potjes, brachten ze het lekkers naar alle klassen.

Dankjewel, ouders, we tellen al af naar 10 november voor de volgende fruitdag en zijn natuurlijk benieuwd welk fruit het dan zal zijn.

 

Onder een stralende zon vertrokken we vanochtend goedgezind richting Nieuwpoort.
Hier kwamen we 's middags met heel wat vertraging aan. Gelukkig werden we meteen verwend met een lekkere maaltijd.

Daarna was het tijd om te sporten en maakten we kennis met onze enthousiaste monitoren.
Hopelijk genieten jullie evenveel van de foto's als wij van het goede weer op het water.

groetjes van ons allemaal

Sportklassen_L5-L6.jpg

 

Zowel voor onze kleuters, leerlingen, ouders en leerkrachten is 1 september altijd een beetje speciaal.

Voor de kleuters en leerlingen die onze school al kennen, is het steeds een blij weerzien van vrienden, juffen en meesters. Toch is het na 2 maanden vakantie ook voor hen wat onwennig.
Bij de kleinsten zien we af en toe wel een traan die na wat knuffels en troostende woorden van de nieuwe juf meestal snel verdwijnt.
Ook voor onze eersteklassers is het een speciale startdag. Tijdens het lied 'Klaar voor de start' stapten zij trots het podium op.
Uiteraard mochten hun ouders mee genieten. Na dit feestelijke moment vormden de ouders een erehaag en verlieten de eersteklassers het podium om naar hun klassen te gaan.
De allerkleinsten waren op dat ogenblik al op verkenning in hun klasje.
Wij wensen alle kleuters, leerlingen en leerkrachten een heel fijn schooljaar toe.
Bedankt beste ouders voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij kijken uit naar een fijne en open samenwerking.

 

Algemeen

Ga naar boven