Deze laatste schooldag was er nog heel wat te beleven op Sint-Jozef. Naar jaarlijkse gewoonte startten we die dag met een afscheidsviering. Onze kleuters vierden op de speelplaats, met onze leerlingen gingen we naar de kerk. Na deze viering zorgde onze ouderraad voor dé fijnste verrassing van deze dag: ijsjes!
Dank u wel, ouderraad!

Naast onze juffen en meesters die we uiteraard zeer dankbaar zijn voor de goede zorgen van elke dag, zijn er nog een heleboel andere volwassenen die ons een heel jaar mee ondersteunen. In het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten hielden we voor hen een nog speciaal dankmoment op de speelplaats van de lagere school. Hun hulp kunnen we echt niet missen: toezicht houden tijdens de voor- en nabewaking en op de speelplaatsen, in de refters, begeleiden van fietstochten, helpen tijdens de zwembeurten, ondersteunen tijdens lezen, helpen bij knutselactiviteiten, ...
Dank u wel, lieve helpers!
 
Het afscheidslied van de zesdeklassers kondigde het slot van een weeral fantastisch schooljaar aan. Dankjewel, lieve zesdeklassers. We zullen jullie missen!

We wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Algemeen

Ga naar boven